top of page

SEA & CYCLING CAMP

In samenwerking met 

Logo%20nieuw_edited.png

Ben je op zoek naar een uniek sportkamp voor jouw kinderen? Hecht jij als ouder veel belang aan persoonlijke benadering? Vind je het een must dat kinderen op verschillende vlakken geprikkeld worden?

 

Bij Sea & Cycling camp leggen we de focus op

- professionele begeleiding in kleine groep (max. 8 kids)

- ontdekken, bewegen en vooral FUN in een veilig kader

- een gevarieerd en uniek programma

 en dit alles onder de ervaren begeleiding van Clint

Sea & Cycling camp is uniek in zijn soort voor jongeren van 8 tot 13 jaar. Onze uitvalsbasis is de schitterende locatie van VVW-Blankenberge in het hartje van de jachthaven. We bieden een gevarieerd programma aan met oog op zelfontplooiing en welbevinden van uw kind.

SEA

We leren de geheimen van de zee en haar stromingen, springen op een SUP-board voor een tocht in de haven en gaan als echte piraten aan boord van de 17 meter lange Jacqueline-Denise. De kapitein neemt ons mee voor een zeiltocht langs de Blankenbergse kust. 

RVB_044.JPG

CYCLING

Fietsen is hot! We kunnen er dus best zo vroeg mogelijk mee starten. Tijdens het camp leren we de kunsten van het vak. Breng jij het fietsparcours tot een goed einde? Eenmaal de basis gelegd trekken we naar het bos want wij houden van crossen door de bossen! Heb jij trouwens ooit al durven sleutelen aan je fiets? 

DSC_0452.JPG

FUN

"Sea & cycling" wisselen we af met workshops, spelletjes en ontdekkingstochten. De volgorde van de weekplanning hangt af van de weersvoorspellingen zodat we bij elke activiteit een groot succes ervaren. Dit wordt een leerrijke week om nooit te vergeten!

IMG_4286_edited.jpg
bottom of page